Порно ѕвезда „алатката“ ја замени со микрофон – стана спортски репортер

1160

Спортските емисии, особено оние за фудбал денес се незамисливи без згодни и убави водителки, а најново лице во оваа професија е поранешната порно ѕвезда Миа Калифа.

Атрактивната порно ѕвезда која својата прва професија, барем за момент ја стави во мирување, повторно ќе остане пред малите екрани, но сега во нова улога.

When we see our exes cars’ parked next to each other… #OutOfBounds #WorldsMostDangerousSportsShow

A post shared by Mia Khalifa (@miakhalifa) on

Калифа ќе биде дел од спортскиот магазин „Out Of Bounds“. Партнер на оваа убавица со потекло од Либан, ќе и биде поранешниот НБА играч, Џилберт Аренас.