Како од друга планета: Серена Вилијамс тренира во седми месец на бременоста (ВИДЕО)

1006

Еда од најдобрите тенисерки на сите времиња Серена Вилијамс го шокира цел свет откако излезе видео како тренира во седмиот месец на бременоста.

И тоа не како било, туку со мошне прецизни и силни удари. Објавеното видео на нејзиниот профил на Инстаграм веројатно значи дека по породувањето таа не планира да се пензионира, туку ќе се врати на тениските терени.