ВИДЕО: Трибини или метро: Кога сте во навивачка „екстаза“ не е важно каде сте, туку во каков елемент сте

273

Навивачите на ПСЖ вечерва ги има во голем број, иако се со одредени бројки на влезници, сепак во Мадрид допатувале и повеќе од она што сигурно ќе влезат на стадион.

На „Бернабе“ ќе биде сигурно пеколно, а тоа го најавуваат и гостинските навивачи од Париз, кои чекајки во метрото да се упатат кон стадионот, направија навивачки спектакл со кој најавина бескомпромисна поддршка од трибини за своите пулени.