(ВИДЕО) Се тресат сводовите на Арена – почнува навивачка војна

825

И Македонија и Словенија имаат огромна поддршка на трибините на загрепска „Арена“.

Можеби Словенците се малку побројни, но нашите навивачи не планираат да се предадат лесно. Почна војната на теренот, но и на трибините.