ВИДЕО: Секси спринтерката се соблече гола и скокна во замразнатото езеро

755

Голем дел од спортистите, празниците ги минуваат во топлите предели во светот, со најблиските членови на семејствот, но има и исклучоци.

Пример за ова е атлетичарката од Финска, Анимари Корте која ги брани боите на Барселона. Секси спринтерката во костим за капење, со капа и ракавици се реши да скокне во водите на едно замзрзнато езеро во родниот Хелсинки.

„Замрзнато бањање еднаш годишно во леденото езеро“, напиша по видеото објавено на „Инстаграм“.