(Видео) Само на Балканот: Бик влета на терен во Бугарија и прекина фудбалски натпревар

839

За време на пријателскиот натпревар помеѓу Ботев Пловдив и АЕЛ Лимасол на теренот се појави и еден непоканет гостин.

Двете екипи одиграа пријателски натпревар, а на теренот се појави и еден бик, по што играчите мораа да го напуштат теренот и натпреварот беше прекинат. Откако бикот се прошета и конечно го напушти теренот, на истиот се појави и куче.