(ВИДЕО) Окслејд-Чембрлејн во епизодата: Не ми го закачајте Кутињо

1705

Филип Кутињо речиси постојано е во војна со новинарите околу неговата иднина во Ливерпул.

Се разбира, не вистинска војна, но претставниците на “седмата сила” ги интересира дали ќе остане на Енфилд или ќе продолжи во друг клуб. И денеска таков беше случајот само што Бразилецот на своја страна го имаше Окслејд-Чембрлејн да го одбрани од незгодните прашања.