(ВИДЕО) Обрадовиќ со шамари на Махмутоглу

639

Турскиот првак загуби од Банвит со 61:63, а Обрадовиќ најде начин да го разбуди својот кошаркар.

Освен тоа што и сега викна малку погласно по него, тој го удри Махмутоглу со шлаканица по лицето.