ВИДЕО: Ново шоу на Мамиќ – на свадбата на синот „растури“ со Рада Манојловиќ

1326

Контроверзниот сопственик на Динамо Загреб, Здравко Мамиќ кој само пред еден месец преживеа атентат, изминатиот викенд направи ново шоу.

Тој го ожени по вторпат својот син, а гостите на прославата ги забавуваше познатата српска пејачка Рада Манојловиќ.

Мамиќ комплетно полудел кога започнала песната „Не може нам нико ништа“. Тој се соблекол гол до појас заминал до пејачката и започнало неговот шоу. Лепел и давал пари на Манојловиќ а во еден момент го земал микрофонот и рекола:

„Је*б сам вам мајку свима“