(ВИДЕО) Неочекуван гости на „Филип Втори“: Куче го прекина мечот меѓу Вардар и Розенборг

806

Убавата атмосфера на “Филип Втори” ја дополни едно куче кое влезе на теренот на 15 минути пред крајот на мечот меѓу Вардар и Розенборг.

Кучето сакаше да си игра, па ги насмеа и навивачите и фудбалерите кои едвај успеаја да го избркаат од теренот за играта да продолжи.