(ВИДЕО) Најсмешните потези во АБА лигата, тука се и кошаркарите на МЗТ Скопје

349

АБА лигата на својот официјален Твитер профил објави видео компилација која ги сочинува најсмешните грешки на играчите за време на мечевите во текот на оваа сезона.

Секако, ова не може да мине и без кошаркарите на МЗТ Скопје кои си најдоа свое место на топ-листата меѓу најголемите грешки…