ВИДЕО: Класика момент во Евролигата: Го прелета Перо Антиќ и ја распука таблата

2461

На натпреварот Барселона – Црвена Звезда е прилично интересно и брутално на терен, по што пукаат и табли на сред натпревар.

При еден налет на Анте Томиќ, кошаркарот на Барселона, кој се обиде и успеа да забие против нашиот Перо Антиќ, во налетот и под притисок, испука кош-таблата, по што следуваше 15 минути пауза додека биде заменета.