ВИДЕО: Арпаде што им правиш на ривалите: Штербик доби овации во Каталонија

1934

Арпад Штербик има фантастични 20 минути на гостувањето кај Барселона, каде имаше неколку клучни одбрани кои му ја сочуваа предноста на Вардар, односно голема помош Барселона да не поведе повеќе во клучните мигови.

По 20 минути, Вардар е со минимална предност кај Барселона, иако имаа и негатива во првите неколку минути.

Интересно е тоа што Штербик прави и по неколку одбрани во еден напад на противникот, мајстор на својот занает..

STERBHIK

АХХХХХ ТОЈ ШТЕРБИККККК ! – ГРАНДЕ ШТЕРБИК!!!!НОВА УМЕТНОСТ НА МАЖИШТЕТО!

Publié par Спортисимо Македонисимо sur samedi 10 février 2018