Бившата го издаде: Сексипилната Шпанка раскажа за козметичките процедури на Роналдо

2202

Поранешната девојка на Кристијано Роналдо, Нереида Гаљардо раскажа за Венити Фер некои детали од проватниот живот на португалскиот ас.

Двојката беше во врска пред десетина години, но изгледа дека Шпанката уште има симпатии кон поранешното момче.

“Можете да бидете сигурни дека тој не е геј. Но, има и друга страна на приказната. Роналдо троши огромни количини млеко за тело и постојано ја исправа косата бидејќи му е кадрава. Тоа се процедури кои ги прави со години, но не му пречат да “врти” голем број жени”, откри Гаљардо.