Арсенал со 11 играчи во живиот ѕид, прими несекојдневен гол (Видео)

15163

Предсезоната почна позитивно за „топчиите“, тие во пријателска средба против Western Sydney Wanderers, победија со 3:1, но посебен момент беше голот на австралиската екипа.

Арсенал ги стави сите играчи во живиот ѕид пред налетот на противничката екипа, и од целиот тој згуснат простор полн со играчи, топката некако успеа да влезе во мрежата на „топчиите“.

https://www.youtube.com/watch?v=vvR9S3a80v0