Антиќ беше фризер, но Датоме сепак мора повторно да го менува имиџот (Фото)

2472

Италијанецот Луиџи Датоме, мораше дополнително да оди на професионален фризер, откако по освојувањето на Евролигата, го истрижа нашиот кошаркар Перо Антиќ.

Датоме се обложил со Антиќ дека доколку ја освојат титулата ќе ја скрати косата, и дека токму на Антиќ ќу му иде овозможено да го направи тоа.

Се разбира, Перо Антиќ ја превзема улогата на фризер и го исшиша Датоме, но самиот кошаркар мораше дополнително да отиде до професионален фризер, кој се обиде да му даде нов имиџ, и делумно во тоа успеал..