Цел стадион занеме: Бугарин се спаси од сигурна смрт по хорор пад за време на натпревар (ВИДЕО)

4489

Само неверојатната еластичност на неговата тело го спаси бугарскиот интернационалец Радослав
Димитров од сигурна смрт на вчерашниот натпревар меѓу Универзитатеа и Стеауа.

При еден дуел со противнички фудбалер, Димитров се одби и падна на тревата, но притоа целосно го свитка својот врат. Сите околу се фатија за глава, стадионот занеме, а лекарите притрчаа да му укажат помош, но останаа изненади кога Бугаринот само се преврте и не покажа никакви знаци на потешка повреда.