Подготвен е автобусот, доаѓаат шампионите од Келн (ФОТО)

929

Шампионскиот автобус за ракометарите на Вардар е подготвен од ЈСП.

Нашите херои во Скопје стигнуваат денеска околу 11:15 часот по што со автобусот ќе бидат пренесени до центарот на градот. Централната прослава ќе се одржи на скопскиот плоштад околу 13 часот.