Ова е неверојатно: Дембеле пак е надвор од тимот на Барселона

1232

Засилувањето вредно 105 милиони евра никако да влезе во форма и да се покаже важно за екипата на Барселона.

Усман Дембеле веќе имаше една четиримесечна пауза, потоа уште една од три недели, а само што се врати, па не присуствува на тренинзите на својот тим. За среќа, сега не е ништо сериозно или со други зборови, ситуацијата е најбенигна.

Дембеле имал стомачен вирус кој го нападнал во текот на ноќта и тој не учествуваше на утринскиот тренинг на тимот. Според информациите од Барселона, слични проблеми, но во нешто поблага форма, имале уште тројца фудбалери кои добиле три слободни дена и на тренинзите ќе се вратат дури в четврток.