Мурињо не го освежува само тимот туку и…

2997

Жозе Мурињо не само што одлучи да го освежи тимот, туку го обнови и неговото работно катче. Неговата сопруга на една од социјалните мрежи се пофали со изгледот на новата канцеларија на менаџерот на “црвените ѓаволи”.