Ливерпул губи на полувреме

658

Старата болка на Ливерпул и во новата сезона продолжи. Екипата и натаму прима голови од прекин на играта, а овој пат по само 8 минути Окака му донесе предност на Ватфорд.

Израмни Садио Мане во 29.минута, но само две минути подоцна Дукуре повторно му донесе предност на домаќинот.