Голманите навистина се луди: На тимска фотографија го извади пенисот (ФОТО)

2317

Најлудата тимска фотографија во историјата доаѓа од аматерските лиги во Холандија.

При фотографирањето, голманот на тимот докажа зашто за неговите колеги се зборува дека се тотално лудаци. Го извади пенисот на општо изненадување, но фотографијата, сепак, излезе во јавноста. Неговото име уште не се знае.