ВИДЕО: Хрватите уште на почетокот им приредија „пекол“ на Србите со жестоко свиркање на химната

820

Како што и се очекуваше, со свирежи вечерва во Сплит беше проследена гостинската, химната на Србија, која „на нож“ беше дочекана од домашната публика.

Хрватска води по првиот дел со уверливи 15:9 против Србија, а Хрватите од трибини уште на почетокот на Србија им дадоа до знаење дека ги очекуваат пеколни 60 минути вечерва.