ВИДЕО: Балотели, повторно ли ти? Ви се колнам, не е тоа што мислите

950

Кој ако не тој, Марио Балотели повторно е на сцена и ја забавува широката јавна маса народ.

Италијанскиот напаѓач се чуди од каква во каква глупост да влезе за да биде интересно, па се чини никогаш не му е доста од нови лудории.

Овојпат „Супер Марио“ за време на масажата се сврте со задникот кон физеотерапевто и извика „боли“, а потоа искоментира „Не е она што го мислите, ви се колнам“.