Балканска работа: Играат Грција и Хрватска, на стадионот српски знамиња (ФОТО)

1516

Не може да помине натпревар меѓу две балкански репрезентации без национализам.

Тоа го потврдија и грчките навивачи кои вечерва дојдоа да ја бодрат својата репрезентација против Хрватска со – српски знамиња. На стадионот “Караискаки” во Атина имаше повеќе српски тробојки отколку знамиња на Грција која се бореше за пласман на Светското првенство во Русија.